Hotel & Gastro

Wetrok dla gastronomii i hotelarstwa

Profesjonalne usuwanie brudu i sprzątanie mają kluczowe znaczenie w branży hotelarskiej i restauracyjnej.

Nie bez powodu hotele i obiekty gastronomiczne są kontrolowane przez urzędowe organy kontroli żywności. Niezastosowanie się do przepisów higienicznych może spowodować chorobę gości i personelu oraz zagrozić istnieniu zakładu. Ważną rolę odgrywa jednak nie tylko higiena w kuchni, ale również pomieszczenie ogólne, wyposażenie i higiena osobista.

Odkryj nasze różne koncepcje czyszczenia i zapewnij optymalną higienę w Twoim lokalu. Nasz wykwalifikowany asortyment może być dostosowany do Państwa indywidualnych potrzeb i życzeń.

Aby jeszcze bardziej zagłębić się w tematykę higieny i dezynfekcji, a tym samym zagwarantować Państwu wysoki standard w dłuższej perspektywie czasowej, oferujemy w naszej Akademii Wetrok różne kursy indywidualne na miejscu.

Wycieranie wiązką pyłu

Luźne zabrudzenia usuwane są mechanicznie z gładkich lub o lekkiej strukturze wykładzin podłogowych - bez zawirowywania pyłu do góry. Wykładzina pozostaje sucha. 

 
Odkurzanie na sucho / odkurzanie szczotką

Suchy, luźny brud usuwany jest mechanicznie z włókienniczego lub nietekstylnego wykładziny podłogowej. 

Odkurzanie szczotką wysokostrukturalnych wykładzin podłogowych

 
Mopowanie na mokro

Przylegający brud usuwany jest ręcznie, mechanicznie i chemicznie, z wodoszczelnej wykładziny podłogowej. 

 
Mopy natryskowe

Niewielkie i łatwo przylegające zabrudzenia usuwane są ręcznie, mechanicznie i chemicznie z wodoodpornej i wrażliwej na wodę wykładziny podłogowej.

 

Newsletter

Czy interesują Cię nowości, wydarzenia, promocje i więcej o naszych produktach?
Bądź na bieżąco i zapisz się do naszego newslettera!